Reparatii lovituri de piatra

Reparatii lovituri de piatra
Reparatii parbrize. Loviturile de piatra reprezinta deteriorarea cea mai comuna a parbrizelor. Acestea necesita reparatii din doua motive:

Lovitura de piatra deranjeaza vizibilitatea, in consecinta siguranta in conducere.
Orice soc termic sau mecanic poate cauza crapatura ulterioara ceea ce conduce la costul intreg al inlocuirii.
Care sunt conditiile in care lovitura de piatra poate fi reparata?

Deteriorarea nu s-a extins semnificativ (defectul poate fi acoperit de o moneda de cel mult 50 bani).

Centru de Parbrize - Pilkington Team Partner Slobozia

Selena Service este reparator multimarcă în județul Ialomița. Service profesionist, ITP, reparații caroserie, întreținere, revizii periodice, diagnosticare, piese de schimb și accesorii originale – Selena Service oferă soluții la cheie și servicii de încredere, pentru orice buzunar.

Începând cu luna august 2021, Selena Service s-a alăturat rețelei naționale Pilkington Centru de Parbrize.

Tractari

Selena Service asigura tractari auto, atat in Ialomita cat si in afara. Pentru tractari firma nostra foloseste rampa de tractare. Puteti apela la serviciul nostru de tractare apeland numarul de telefon +4 0744 295 430.

Constatari daune

Ai fost implicat intr-un accident auto si nu stii unde sa faci constatarea? Vino la Selena Service!

Selena Service iti pune la dispozitie, in cadrul unitatii de service auto din Slobozia, str. General Magheru, nr. 73, Ialomita, birou de constatari daune.

Colaboram cu principalele societati de asigurari: Allianz Tiriac, Omniasig, Generali / Ardaf, Groupama, BCR Asigurari, UNIQA, Asirom si Credit Europe Asigurari.

Verificare Tahografe

Tahografele sunt aparate de masura si control care inregistreaza km efectuati de autovehiculele comerciale si activitatiile soferilor. Tahografele trebuiesc verificate periodic la maximum 2 ani, verificarea se face de societatile autorizate si monitorizate de RAR. Societatea noastra, va ofera urmatoarele servicii:

Verificare ITP

Linia de Inspectii Tehnice Periodice este situata intr-o hala complet noua, cu intrare si iesire separate, asigurand astfel o activitate fluenta.

Pentru programari puteti suna la numarul de telefon +4 0740 050 120.

Statia de Inspectii Tehnice Periodice pentru autovehicule si camioane este dotata cu: