Montaj instalatii GPL auto

Selena Service este lider pe piata montajelor GPL din Slobozia si judetul Ialomita, avand cea mai mare experienta in montajul si intretinerea instalatiilor auto GPL, avand la activ cel mai mare numar de montaje GPL din judet, fiind distribuitor al produselor FrateLLi in Slobozia si judetul Ialomita.

 

   Principalele avantaje ale instalatiei auto GPL
   Autovehiculele echipate cu GPL sunt ecologice, economice si sigure datorita mai multor factori dintre care putem enumera:

  • produce prin ardere mai putin cu pana la 13% Co2, 40% Hidrocarburi (cancerigene), 80% nox si 30% CO fata de benzina;
  • GPL auto este lipsit de impuritatile esentiale responsabile de mersul neuniform al motorului oferind o functionare deosebit de silentioasa a acestuia;
  • testele la impact si la foc realizate de mari producatori auto demonstreaza ca prin rezistenta ridicata a rezervorului si datorita sistemelor de siguranta GPL este mai sigur decat benzina;
  • pretul mult mai mic al GPL fata de benzina reduce cheltuielile cu combustibilul cu cca.46 % pentru aceeasi distanta parcursa;


   Garantia instalatiei GPL cat si a montajului este de 30 de luni sau 100.000 km. Montajul se va efectua dupa o programare in prealabil.

 

 

Instalatia secventiala Fratelli este o instalatie folosita pentru masinile cu injectie multipunct. Aceasta garanteaza motorului o pierdere minima de putere in comparatie cu sistemul traditional de GPL. Datorita  preciziei de dozare a gazului sistemul secvential  este caracterizat printr-o buna dinamica in mers, siguranta, precum si prin respectarea noilor norme de poluare in vigoare.

Avand integrat in ECU cu conexiune OBD II, un emulator care isi controleaza injectoarele de gaz sistemul secvential nu are nevoie de un alt emulator. Instalatia secventiala este compatibila cu masini cu 3,4,5,6 sau 8 cilindri.

Sistemul secvential citeste parametrii de pe benzina adaptandu-i pe gaz. Isi ia cu precizie timpii de injectie de pe benzina. Sistemul secvential se bazeaza pe semnalul preluat de la benzina si cu ajutorul propriilor senzori dozeaza si controleaza injectoarele.
 
In timpul functionarii pe benzina pe comutatorul de bord nu este aprinsa nici o lumina. Electrovalvele sunt inchise si injectoarele de gaz nu functioneaza. In acest caz calculatorul este in stand-by si nu intervine in sistemul initial al benzinei.

Dupa  ce se apasa pe comutator, pe acesta va incepe sa pulseze un led albastru care informeaza ca sistemul este gata sa treaca pe  gaz dupa indeplinirea parametrilor  de trecere configurati de catre operator din soft. Dupa trecerea pe gaz ledul albastru se va stabiliza iar langa se va aprinde nivelul de gaz.