Centru de Parbrize - Pilkington Team Partner Slobozia

Selena Service este reparator multimarcă în județul Ialomița. Service profesionist, ITP, reparații caroserie, întreținere, revizii periodice, diagnosticare, piese de schimb și accesorii originale – Selena Service oferă soluții la cheie și servicii de încredere, pentru orice buzunar.

Începând cu luna august 2021, Selena Service s-a alăturat rețelei naționale Pilkington Centru de Parbrize.

"Centru de Parbrize" este marcă utilizată de compania Pilkington Automotive Romania SA pentru rețeaua de montaj parbrize și geamuri auto în România. Această siglă reprezintă calitatea, profesionalismul și continuitatea afacerii pornite încă din anul 1995. Pilkington este prezent în România prin cele 28 locații proprii și dispune de o rețea de service-uri partenere în toate județele țării, fiind lider de piață în domeniul parbrizelor.

Când vorbim despre siguranță, nu există compromis. Ca parte integrantă a design-ului structural al autovehiculului, parbrizele Pilkington oferă cele mai înalte standarde de siguranță și performanță. Pilkington Automotive Romania a dezvoltat parteneriate naționale cu majoritatea companiilor de asigurări oferind soluții rapide și eficiente clienților care aleg înlocuirea parbrizelor avariate în baza polițelor facultative de tip Casco cu decontare directă. Flotele de leasing operațional aleg de asemenea serviciile de premium oferite de noi.

Te așteptăm să te convingi de profesionalismul nostru!

Selena Service
Str. General Magheru nr. 73, Slobozia. Ialomița
Telefon : +4 0343 101 131;
Website: www.selenaservice.ro
Pilkington: www.parbrize.ro